2016 Yapımı Ghostbusters'ın Yazarından Yeni Bir Haunted Mansion Filmi Geliyor

01.09.2020 11:58 Özgür Eroğlu

 
Yönetmenliğini Rob Minkoff'un yaptığı, senaristliğini ise David Berenbaum'un yaptığı, başrollerinde Eddie Murphy, Marsha Thomason, Jennifer Tilly gibi isimlerin olduğu 2003 yapımı korku-komedi filmi Haunted Mansion, yani Perili Köşk isimli filmin yenisi geliyor. 
 
The Hollywood Reporter'ın haberine göre yeni filmin başındaki isim 2016 yapımı Ghostbusters'ın yazarı olan Kate Dipold olacak. Kate Dipold, bu proje için Disney ile birlikte çalışacak. 
 
Ne yazık ki proje ile ilgili daha fazla bilgi bulunmuyor. Ancak Kate Dipold'un diğer projelerine bakıldığı zaman bu projede kadın karakterlerin ağırlıklı olduğu bir film görebiliriz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler