Alevde Izgara Ateşinin Kralı MLBB Oyuncularını Lezzete Çağırıyor

24.07.2024 17:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Alevde ızgara ateşinin kralı Burger King, dünya genelinde milyonlarca oyuncunun tutkuyla oynadığı Mobile Legends: Bang Bang ile iş birliğine giderek MLBB KING Menü kampanyasını duyurmaktan heyecan duyuyor!
 
5 Temmuz- 5 Eylül 2024 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya, havalimanları ve mobil restoranlar hariç, Tıkla Gelsin® Gel Al ve Sana Gelsin kanallarında oyun tutkunlarını bekliyor.
Burger King®’in efsanevi lezzetleri ile MLBB’nin büyülü dünyasını bir araya getiren MLBB KING Menü kampanyası hem oyun severler hem de lezzet avcıları için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Kampanya süresince, MLBB KING Menü satın alan herkes, Mobile Legends: Bang Bang’de kullanabileceği özel oyun içi içeriklere de sahip olacak.
 
Birbirinden özel ve eşsiz kostümler!
 
Kampanya süresi boyunca, Tıkla Gelsin® Gel Al ve Sana Gelsin kanalından MLBB King Menü alan kişiler, SMS ile iletilen kodlar sayesinde Mobile Legends: Bang Bang oyununda kullanabilecekleri 5 sürpriz kostüm veya 3 özel eşyadan birini kazanma şansını elde edecek.
Oyun severler, Mobile Legends: Bang Bang oyununda kullanabilecekleri;

- Estes – Ay Ejderi Kostümü
- Valir – Ejder Alevi Kostümü
- Kimmy – Donmuş Kanat Kostümü
- Ling – Gece Gölgesi Kostümü
- Masha – Ejder Zırhı Kostümü
- Büyük Çark İksiri S
- Premium Kostüm Parçası
- Kahraman Parçası
 
itemlerine sahip olacak.
 
MLBB KING Menü Tıkla Gelsin Gel Al ve Sana Gelsin kanallarında; Whopper® eti, enfes brioche ekmeği, cheddar peyniri, barbekü sosu, mayonezi, marulu ve çıtır kaplamalı soğanıyla Etli Brioche Sandviç, orta boy patates kızartması, orta boy Coca Cola ve 6’lı soğan halkasından oluşuyor. Doyurucu ve lezzet dolu MLBB King Menü 250 TL’den lezzetseverler ile buluşuyor.

Bu yaz, Burger King®'de hem lezzet hem de oyun keyfi bir arada. Oyun severler ve lezzet tutkunları, sizleri Burger King®'de unutulmaz bir deneyim bekliyor!
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Earth Defense Force 6'nın Güncel Satış Sayısı Belli Oldu 11 Dk önce Looney Tunes: Wacky World of Sports Çıkış Tarihi Belli Oldu 1 Saat önce Warner Bros: Hogwarts Legacy'nin Devamı Önceliğimiz 2 Saat önce Amazon Prime Gaming Eylül Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı: 28 Oyun 3 Saat önce Xbox Tokyo Game Show Etkinliği İçin Tarih Verildi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler