Battlefield: Hardline Alan Sadık Battlefield Hayranlarına EA'dan Kıyak

"Adamlar pisliğin teki çıktı Rıza baba..."
19.02.2015 14:55 Talha Aynacı

 
     EA, Battlefield: Hardline'ı satın alacak olan ve halihazırda Bad Company 2, Battlefield 3 veya Battlefield 4 sahip olan oyunculara The Veteran's Pack ödülünü takdim edecek.
 
The Veteran's Pack içeriğinde 30 dakika geçerli % 200 Objective Boost ve yine 30 dakika geçerli % 200 Teamplay Boost isimli destekler mevcut.
 
Şayet Origin hesabınızda yukarda adı geçen üç Battlefield oyunundan birine sahipseniz, Battlefield: Hardline'a ilk kez girdiğinizde bu içerik otomatik olarak oyuna eklenecek. Şayet bu üç oyundan birini Battlefield: Hardline'ı aldıktan sonra bile erişirseniz, paket aktif olacak.
 
Betasını 7 milyon oyuncunun deneyim ettiği Battlefield: Hardline 17 Mart tarihinde satışa sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield: Hardline Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 17 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 1 Saat önce Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 9 Saat önce Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 9 Saat önce Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 9 Saat önce Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler