Disney Epic Mickey: Rebrushed İçin Yepyeni Fragman

04.08.2024 13:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Purple Lamp Studios, Disney Epic Mickey Rebrushed için yepyeni bir fragman yayınladı. Çeşitli kesitleri bizlere sunan fragman dahilinde, oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebiliyor ve beklentilerimizi buna göre ayarlayabiliyoruz.
 
Fırça darbeleriyle dünyayı şekillendirebileceğimiz bir yapım
 
 
 
THQ Nordic Digital Showcase 2024 sunumu sırasında ortaya çıkan fragmanla beraber hayranların beklentisi bir nevi karşılanmak isteniyor. Mickey Mouse'un yepyeni macerasına adım atmaya çalışabileceğimiz Disney Epic Mickey: Rebrushed daha önceden açıklanan detaylara göre 24 Eylül tarihinde piyasaya sürülecek.
 
Oyun belirtilen tarihte PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkacak. Sihirli bir yolculuğu bizlere sunmak isteyen yapımda 3 boyutlu platform unsurları bulunuyor ve fırça darbeleriyle beraber dünyayı yeniden şekillendirmek durumunda kalıyoruz.
 
 
 
Oyun bizlere neler sunacak?
 
Mickey Mouse karakteri ile beraber ilerlemeye başladığımız yapım içerisinde etrafın farklı olduğunu görebiliyor ve daha çok karanlık atmosferde kendimizi bulabiliyoruz. Etrafı renklendirmek, fırça darbeleri ile beraber farklı bir bakış açısı getirmek oldukça önem arz ediyor. Sihirli bir yolculuğa çıkabileceğimiz ve bu darbelerle beraber yeniden şekillendirebileceğimiz bir dünyada, elbette korku dolu unsurlar ve gerilim dolu unsurların olduğundan da bahsedebiliriz. Aslında Mickey Mouse karakteriyle beraber ilerlerken normal şartlarda eğlenceli bir deneyimle karşı karşıya kalmaya hazırlanıyorduk. Ancak bu yapım elbette karanlık bir temayı bizlere sunuyor ve akabinde alternatif dünyanın kapılarını bizlere aralıyor. Fantastik bir dünyaya dalış yapabileceğimiz, kuşandığımız boya ve alet edevat ile beraber istediğimizi gerçekleştirebileceğimiz, aynı zamanda etrafı yeniden şekillendirebileceğimiz oyunda çorak topraklara doğru adım atmaya hazırlanıyoruz. Seyahat ederken elbette Disney tarafından bizlere sunulan karakterlerle karşı karşıya kalabiliyoruz.
 
Farklı ortamlara doğru ilerleyebileceğimiz, boya ile beraber çevremizi değiştirebileceğimiz, gizlenmiş sırları açığa çıkarabileceğimiz ve çok daha fazla detaylı yer alabileceğimiz yapımda elbette simgeleşmiş karakterlerle karşılaşabiliyor ve Disney rozetlerini burada toplamaya hazırlanıyoruz. Yaratıcılığımızı ortaya çıkarabileceğimiz yapım içerisinde bir yandan platform zorluklarıyla uğraşırken, diğer yandan ise elbette aksiyon ve macera dolu bir animasyon tarzıyla karşı karşıya kalabiliyoruz. Bu tarz eserlerle yer alabildiğimiz yapımında sürükleyici bir hikayenin hayranlar için unutulmaz bir maceraya ve yeni gelecek olan oyuncular için üst düzey bir sistemin olacağından bahsedebiliyoruz. Serinin orijinal geliştiricileri ile beraber ön plana çıkacak olan bu yapım içerisinde elbette her bir oyuncuya hitap eden içerikler bizleri bekliyor ve aynı zamanda sanatsal bir yolculuğun olduğundan bahsedebiliyoruz. Bu tarz detaylarla beraber hızlı bir şekilde ilerleyebildiğimiz yapımda alternatif dünyanın kaderini değiştirebiliyor ve yapacağımız hamlelerle beraber elbette gidişatımızı yönlendirebiliyoruz.

Canlı bir üç boyutlu platform deneyimiyle beraber ilerleyebileceğimiz yapım içerisinde klasik platform seviyelerini keşfetmeye hazırlanıyor ve ilk etapta kolay, daha sonrasında ise zorluk platform unsurları ile karşı karşıya kalabiliyoruz. Bunları aşmak için elbette kontrol ettiğimiz Mickey Mouse karakterini en iyi şekilde değerlendirebiliyor, elimizin altında buna en iyi şekilde kullanabiliyor ve daha fazla detay ile beraber temel kontrollerin üstesinden gelmeye çalışabiliyoruz. Oyunda ilerlerken ana karakterimizin burada zıplayabildiğini, hızlı bir şekilde koşabildiğini, sağa sola doğru hızlı bir hamle yapabildiğini ve çok daha fazla detay ile beraber bizlere sunulduğunu görebiliyoruz. Dolayısıyla platform zorluklarını ana karakterimizin temel hareketleriyle beraber aşmak durumunda kalıyor ve ilerleyen süreçte zorlu ortamlarla kendimizi bulabiliyoruz. Bunun yanı sıra platform zorluklarıyla beraber doğru zamanda doğru tuşlara basma konusunda elbette farklı şekillerde ilerleyebiliyor ve yolculuğumuz boyunca fantastik bir dünyada neler olup bittiğini öğrenmeye çalışabiliyoruz. Oyun boyunca ilerlemeye çalıştığımız esnada elbette etrafın yukarıda bahsettiğimiz gibi karanlık bir atmosfere sahip olduğunu söyleyebiliyor ve bu karanlık atmosferi elimizdeki fırçalarla beraber ve fırça darbeleriyle beraber aydınlatabiliyor ve yeniden şekillendirebiliyoruz.
 
 
 
Durum böyle olunca oyun içerisinde elbette bir amacımızın olduğunu, arka planda bir hikayenin olduğunu ve karanlık bir temadan da burada bizlere yansıtıldığını söyleyebiliyoruz. Destansı bir kahraman olmayı hazırlandığımız, çorak toprakların ihtiyaç duyduğu bir karakter olarak ilerlemeye çalıştığımız, bunun yanı sıra fantastik bir dünyada yer aldığımız yapımda elbette boya incelticimiz ile beraber ilerlemek durumunda kalıyor. Ek olarak kullanacağımız boyalarla beraber etrafı rengarenk bir hale getirebiliyoruz. Animasyon filmlerinden ve kısa filmlerden ilham alan bu yapımda keşfedebileceğimiz oldukça farklı ortamların, dikkat çekici unsurların ve çok daha fazlasının olduğundan bahsedebiliyoruz. Yeniden tasarlanmış 3 boyutlu platform macera oyunu içerisinde yukarıda bahsettiğimiz gibi dikkat çekici ortamlara doğru geçiş yapabiliyor ve buraları keşfetmek tamamen bizim işimiz oluyor.
 
Maceramızı yaşarken elbette kamera bakış açısının burada geniş kapsamlı bir şekilde bizlere sunulduğunu, karakterimizi dikkat çekici bir ortamda görebildiğimizi ve çok daha fazla detaylarla beraber ilerleye atılabildiğimizi aktarabiliyoruz. Disney tarafından bizlere sunulan ve eskimeyen karakterlerin olduğu, aynı zamanda her bir karakterin arka plan hikayesinin bulunduğu yapım içerisinde hikayelerle dolu yeniden tasarlanmış Çorak Toprakları keşfetmeye hazırlanıyor ve sihirli fırçayı kuşanarak burada boyalar oluşturabiliyor, inceltici ile beraber farklı renklerle etrafı boyayabiliyor ve her seçimle beraber hikayemizi kendimiz şekillendirebiliyoruz. Dolayısıyla burada her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor ve kendi deneyimini burada özelleştirip kişiselleştirebiliyor. Bu tarz detaylarla her bir oyuncu farklı bir boya ile beraber gidişatına yön verebiliyor ve çorak toprakların kaderini belirleyebiliyor.
 
Sihirli fırçamızla beraber ilerleyebileceğimiz ve buraları keşfedebileceğimiz yapımda yukarıda bahsettiğimiz gibi yeniden tasarlanmış Çorak topraklarda yerimize alıyor ve buraları tekrardan keşfetmeye hazırlanabiliyoruz. Sihirli fırçayı kuşanabileceğimiz, boya ile beraber yeni içerikler oluşturabileceğimiz, hatta inceltici ile beraber bu boyaların farklılaşmasını sağlayabileceğimiz oyunda her seçim hikayemizi yeniden şekillendiriyor ve yapacağımız hamlelerle beraber ilerlememize yol açabiliyor. Dikkat çekici tasarımlarla ve ortamlarla beraber karşılaşabileceğimiz yapım içerisinde diğer taraftan oldukça önemli seçimlerin olduğunu söyleyebiliyor ve kendi deneyimlerimizi oyuna aktarabiliyoruz. Oyun içerisinde her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor ve bu deneyimi kendine göre özelleştirip kişiselleştirebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra elbette yapacağınız her bir seçim gidişata yön vereceğinden dolayı oldukça dikkat etmeniz gerekiyor.
 
 
 
Burada yaptığınız seçimlerle beraber hem dünyanın hem de kendinizin kaderini belirleyebiliyorsunuz. Zengin bir hikayenin olacağını söyleyen geliştirici ekip aynı zamanda hikaye odaklı görevlerin de olacağına vurgu yapıyor. Bu tarz detaylarla beraber klasik atmosferlerde kendimizi gelişmiş oynanışla karşı karşıya bırakıyor. Onun için tadını çıkarabiliyor ve gelişmiş görsellerle ön plana çıkabiliyoruz. Klasik karakterlerin, Disney ortamlarının ve çok daha fazlasının yer aldığı yapımda ana karakterimiz Mickey Mouse'un özel yeteneklerinden ve temel yeteneklerinden faydalanabiliyor. Onunla beraber ileriye veya geriye doğru atılabiliyor, yere doğru ilgi çekici bir darbe hamlesi gerçekleştirebiliyor ve depar gibi yeni hareketler ve hamleler üzerinde ustalaşmaya çalışabiliyoruz. Bu tarz detaylarla beraber her bir oyuncu benzersiz bir oyun tarzı deneyimleyebiliyor ve kendi oyun tarzınızı oyuna dahil edebiliyorsunuz.
 
Yapacağınız kararlara ve gerçekleştireceğiniz eylemlere göre çok sayıda son burada sizleri bekliyor. Dolayısıyla geliştirici ekip burada farklı ortamlara giderken aynı zamanda yapacağınız seçimlerle beraber yepyeni sonlara doğru ulaşabileceğinizi vurguluyor. Aynı zamanda yeniden oynanabilirlik açısından da bu sonlara ulaşmak tamamen sizin işiniz oluyor. Dolayısıyla yapım içerisinde yer aldığınız süre önce elbette bir sonuca ulaştıktan sonra diğer sonuca ulaşmak için oyunu yeniden oynamak durumunda kalıyor. Diğer taraftan daha farklı seçimler yapmaya hazırlanabiliyor ve gidişata yön verirken hikayeyi açısından da farklı yönlere doğru geçiş yapabiliyorsunuz. Bu tarz detaylarla ilgi çekici ortamlara geçiş yaparken kendinize hayatta tutmaya çalışıyor, platform zorluklarını aşmaya çalışıyor ve buradaki platform zorlukları ilk etapta kolay, daha sonrasında ise zorlu bir yapıyı bünyesinde barındırıyor. Dolayısıyla bu tarz detaylarla beraber istediğimiz gibi ilerleyebiliyor, gidişatımızı yönlendirebiliyor, yapacağımız hamlelerle ilgi çekici karakterlerle karşı karşıya gelebiliyor ve onları kurtarmak tamamen bizim işimiz oluyor.
 
 
 
Mickey Mouse karakteriyle ilerlediğimiz bu yapım, karanlık bir atmosferde geçiyor ve etrafı renklendirmek için fırça darbeleriyle farklı bir bakış açısı getirmenizi gerektiriyor. Sihirli bir yolculuğa çıktığınız bu oyunda, yeniden şekillendirebileceğiniz bir dünyada korku ve gerilim unsurları bulunuyor. Mickey Mouse ile ilerlerken, normalde eğlenceli bir deneyim beklerken, bu oyun karanlık bir tema sunuyor ve alternatif bir dünyanın kapılarını açıyor.

Fantastik bir dünyaya dalış yaparak boya ve alet edevatlarınızla istediğinizi gerçekleştirebilir, çevrenizi yeniden şekillendirebilirsiniz. Çorak topraklara adım atarken, Disney karakterleriyle karşılaşıyor ve farklı ortamlara ilerliyorsunuz. Boya kullanarak çevrenizi değiştirip gizlenmiş sırları açığa çıkarabilirsiniz. Ayrıca, Disney rozetlerini toplayarak yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Platform zorlukları ve aksiyon dolu bir animasyon tarzıyla, hem sürükleyici bir hikayenin hayranlarını hem de yeni oyuncuları cezbeden üst düzey bir sistem sunuluyor. Serinin orijinal geliştiricileriyle ön plana çıkan bu yapım, her oyuncuya hitap eden içerikler sunuyor ve sanatsal bir yolculuk vaat ediyor. Hızlı ilerleyebildiğiniz bu oyunda, alternatif dünyanın kaderini değiştirebilir ve yapacağınız hamlelerle gidişatınıza yön verebilirsiniz.
 
 
 
Oyun, Mickey Mouse ile karanlık ve büyüleyici bir dünyada maceraya atılarak, hem yaratıcılığınızı hem de keşif yeteneklerinizi test etmenizi sağlayacak. Unutulmaz bir macera ve üst düzey bir oyun deneyimi arayanlar için bu yapım, hem eski hem de yeni oyuncular için ideal bir seçenek.

Son olarak bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız elbette oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Serinin en yeni oyunu farklı platformlara çıkış yapmaya devam ediyor, en uygun platformu seçerek oyunu satın alabilir ve  beklemeye koyulabilirsiniz  ve böylece sihirli bir maceraya adım atmaya hazırlanabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 1 Saat önce Rockstar Games'ten GTA 6 İçin Heaven 17 Şarkı Grubuna Komik Teklif 2 Saat önce Astro Bot İçin Yeni Ücretsiz DLC Yolda: İşte Detaylar 4 Saat önce Expeditions: A MudRunner Game'in 1. Sezonu Neler Sunuyor? 5 Saat önce LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler