Dr.Ned'in Zombi Adası'na İlk Bakış

16.11.2009 14:08 Ersin Kılıç

Son dönemin en ilginç oyunlarından biri olan Borderlands için duyurulan "Zombie Island of Dr.Ned" adlı içerik için ilk video yayınlandı.
 
FPS ve RPG türlerini birleştiren Borderlands'ın bu ilk içeriği geçtiğimiz günlerde duyurulmuş ve çıkış tarihi olarakta 24 Kasım verilmişti. PC, Xbox 360 ve PS3 için indirilebilir olarak sunulacak olan bu içeriğin ilk videosu IGN sitesinde yayınlandı.
 
Yeni silahlar, mekanlar ve düşmanların yanı sıra 6 ile 10 saat arası bir oynanış vaad eden içeriğin yayınlanan bu videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 
 
Video youtube'a yüklüdür.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 23 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler