Far Cry 4 ve Assassin's Creed Unity, Steam'de Ön Siparişe Açıldı

31.07.2014 11:07 Tunahan Başol


     Ubisoft'un bu yıl içerisinde çıkaracağı en önemli oyunların başında gelen Far Cry 4 ve Assassin's Creed Unity, Steam'de ön siparişe açıldı.
 
      Eğer Assassin's Creed: Unity'i ön sipariş verirseniz, otomatik olarak oyunun Gold Edition sürümüne sahip olacaksınız ve bu sürümde Season Pass, ek görevler ve ek içerikler bulunuyor olacak. Ayrıca oyunun Gold Edition sürümünün 89.99$ olduğunu göz önüne alırsak, ön sipariş vermek büyük bir fırsat gibi görünüyor.
 
     Far Cry 4'te ise oyunu ön sipariş verdiğinizde, Hurk's Redemption indirilebilir içeriğine sahip oluyorsunuz. Bu içerikte, 3 farklı görev ve özel bir silah bulunuyor. Yine Far Cry 4 için de bir Gold Edition sürümü hazırlanmış. Eğer 89.99$'ı gözden çıkarırsanız, oyunun Limited Edition sürümü ve Season Pass, bu paketle beraber gelecek.
 
     Assassin's Creed: Unity'nin Steam sayfasına buradan, Far Cry 4'ün Steam sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler