Final Fantasy XV için Assassin’s Creed Temalı DLC ‘Assassin’s Festival’ Duyuruldu

25.08.2017 17:57 Gazali Çetinkaya

 
   Square Enix, Final Fantasy XV için Assassin’s Creed temalı ücretsiz bir indirilebilir içerik duyurdu. ‘Assassin’s Festival’ adıyla sunulacak bu indirilebilir içerik 31 Ağustos - 31 Ocak tarihleri arasında gerçekleşecek limitli süreli bir etkinlik olacak.
 
   Lestallum şehrinde gerçekleşecek olan bu festivalde Assassin’s Creed serisinden oynanış elementleri, görevler ve mini oyunlar bulunacak. Oyuncular bu festivalde çeşitli özel oyun-içi ürünler de kazanabilecek.
 
   Final Fantasy XV şu anda PS4 ve Xbox One sistemleri üzerinde ulaşılabilir durumda. 2018'in başlarında da PC için çıkacak.

   “Assassin’s Festival” tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Resmi websitesini ise buradan ziyaret edebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XV Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 3 Saat önce Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 3 Saat önce Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 4 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 6 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler