Little Big Planet 2'ye Ezio Kostümü Geliyor

Little Big Planet 2'yi eminiz başka karakterler de ziyaret edecektir
03.11.2011 19:08 Alkan Adakaner

 
      Little Big Planet serisini hangi karakterler ziyaret etmedi ki? Oyun dünyasının en ünlüleri bu seride karşımıza çıkıyor. Bir süre önce Uncharted serisinden Nathan Drake'in Little Big Planet 2'de boy göstereceğini açıklayan Media Molecule şimdi bir ünlü karakter daha duyurdu.
 
      Assassin's Creed serisinin ana karakterlerinden Ezio 15 Kasım'da Little Big Planet 2'yi ziyaret ediyor. Tabi bunun anlamı Sack Boy'umuzun Ezio gibi giyineceği oluyor. Aşağıda kostüme ait ilk görüntüleri bulabilirsiniz.
 
     15 Kasım'da konsollar için piyasaya çıkacak olan Assassins Creed: Revelations ile birlikte Sack Boy'unuz da Ezio kılığına giriyor.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Little Big Planet 2 Platformlar: PS3 Geliştirici: Media Molecule Dağıtıcısı: SCEE Tür: Platform Çıkış Tarihi: 19 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 13 Dk önce Star Wars Jedi Serisinin Yeni Oyunu Geliyor! İşte Detaylar 1 Saat önce Dragon’s Dogma II İçin Dev Güncelleme: Casual Mod Eklendi 1 Saat önce Hayatta Kalma Macera Oyunu Exelio Duyuruldu: İşte Fragman 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler