ME 2 ve DA:O İçerikleri Devam Edecek

12.03.2010 17:59 Ersin Kılıç


 
     Önce Dragon Age : Origins, ardından da Mass Effect 2 ile bize mükemmel bir oyun deneyimi yaşatan Bioware'dan her iki oyununda indirilebilir içerikleri hakkında yorum geldi.
 
     Bioware ekibinin başı olan Ray Muzyka, GDC 2010 fuarında VG247 ile yaptığı söyleşide olsa yeni indirilebilir içerikler hakkında açıklama yaptı ve yeni içeriklerin geleceğini müjdeledi. "Mass Effect 2 ve Dragon Age : Origins için çıkardığımız içeriklerden olumlu geri dönüşler alıyoruz." diyen Muzyka, ilerde yeni içeriklerin gelebileceğini ve farklı ekipler tarafından yapılacağını ve son olarakta farklı ekipler olsa da uyum içinde çalışıldığını dile getirdi.
 
     Anlaşılan her iki oyununda yeni versiyonundan önce çeşitli indirilebilir içerikler ile bu evrenlere olan açlığımız bastırılmaya devam edilecek. 
 
     Mass Effect 2 için yeni bir içerik GDC fuarında duyurulmuştu. Dragon Age : Origins'in ilk genişleme paketi ise önümüzdeki hafta çıkacak.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler