Mass Effect 2'nin PS3 Sürümü IGN'den 9.5 Aldı

Mass Effect evreninden etkilenmemek elde değil
18.01.2011 13:11 Alkan Adakaner


     Dünyanın en büyük oyun otoritelerinden IGN, daha önce PC ve Xbox 360 için piyasaya çıkan Mass Effect 2'nin Playstation 3 sürümünü inceledi. Oyunun PS3 sürümü 9.5 puan aldı.
 
      Sitenin incelemesinde oyunun görsel olarak hala oldukça iyi olduğu vurgulanıyor. Yani geçen yıl çıkmasına rağmen görseller hala kalitesini koruyor. Oyunun görsellerinin PC ve Xbox 360 sürümlerinden geri kalır bir yanı bulunmuyormuş.
 
       İndirilebilir içeriklerle birlikte gelen Mass Effect 2'deki herşeyi görmek için oyunu 2 defa bitirmek gerektiğini söyleyen IGN, Bioware'in şaheserini kendini tekrar oynatan ender oyunlardan birisi olarak nitelenmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: RPG Çıkış Tarihi: 21 Ocak 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler