Mass Effect 2'ye Bedava Silah İçeriği

10.03.2010 02:08 Ersin Kılıç


 
     Ocak ayında çıkan ve sadece o ayın değil 2010'un en iddialı oyunlarından birisi olarak gösterilen Mass Effect 2'ye bedava bir silah eklentisi geliyor.
 
     Mass Effect 2'nin Twitter sayfasında önceki gün şöyle bir mesaj belirtilmişti; "Bütün gün Dragon Age: Origins haberleri yayınlanıyor. :Kendinizi biraz dışlanmış mı hissettiniz Mass Effect hayranları? Yarın sizin için harika bir şey geliyor. İzlemede kalın ;)"
 
     Bugün açıklanan bu eksta silahın bu mesaj ile alakası var mı bilinmez ama içeriğin bedava olması oyunu oynayanları bir hayli sevindirmiş olmalı. 
 
     Güçlü bir lazer saldırısı yapan Arc Projector adlı silah bedava olarak Cerberus Sisteminden yayınlanacak.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler