Mulan'ın Yayınlandığı Hafta Sonu, Disney+'ın İndirilme Oranı %68 Artmış

08.09.2020 12:40 Özgür Eroğlu

 
Disney'in Netflix tarzı abonelik hizmeti Disney+ yaklaşık bir yıldır hizmet veriyor. Bu süreçte birçok özel yapım yayınlandı. Ancak salgın sebebiyle, sinemalarda gösterilmesi gereken Mulan Disney+'ta yayınlandı.
 
Mulan Disney+'ın erişime açık olduğu ülkelerde uygulama üzerinden 30 dolarlık bir fiyata satıldı. Disney+'ın erişime açık olmadığı ülkelerde yani bizim gibi ülkelerde ise sinemalarda vizyona girdi.
 
Açıklanan son verilere göre Mulan'ın yayınlandığı hafta sonu Disney+'ın indirilme oranı %68 artmış. Harcamalar ise %193 artmış. Daha önce Hamilton isimli film Disney+'ta yayınlandığında indirilme oranı %79 artmıştı.
 
Mulan'ın inceleme puanları ve genel olarak yorumlar oldukça olumluydu. İzlemek isteyenler Mulan'ı şu anda sinemalarda bulabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler