Nintendo, Emio Adında Gizemli Bir Fragman Yayınladı

11.07.2024 12:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Teknoloji ve oyun şirketi Nintendo, yepyeni bir fragmanla karşımıza çıkıyor. Oldukça gizemli bir yapıyı içeren yeni video tüm bölgesel sosyal hesaplarda paylaşılmış durumda.
 

Gizemli Emio karakteri kim?

 
 
 
Emio adındaki gizemli tanıtım fragmanı oldukça ürkütücü bir karakteri bizlere sunuyor. 20 saniyelik fragman içerisinde sadece bir karakter öne çıkıyor ve tanıtım genel olarak onun etrafında dönüyor. Videoda Japonca olarak gülümseyen adam başlığı karşımıza çıkıyor.
 
Video açıklamasına bakacak olursak "Emio kim?" etiketi bizlere sunuluyor ve Japonca video açıklaması içerisinde bir web sitesine bağlantı verilmiş durumda. Video hakkında daha fazla detay bilinmiyor ve ilerleyen süreçte bu karakterin kim olduğunu görebilecek ve tüm gizemi çözebilecek ipuçlarına sahip olabileceğiz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill: The Short Message'ın Kaç Kez İndirildiği Açıklandı 1 Saat önce League of Legends 2024 Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi Finali'nin Adı Belli Oldu! 1 Saat önce RPG Wildermyth, 22 Ekim'de Konsollara Geliyor 13 Saat önce Dansın Eğlenceli Dünyası: Just Dance Serisi 2 13 Saat önce Dansın Eğlenceli Dünyası: Just Dance Serisi 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler