Riot Games Arka Planda Geliştirdikleri Dövüş Oyununu İptal Etti

11.07.2024 13:14 Mehmet Tandoğan

 
 
League of Legends, Valorant ve çok daha fazlasıyla beraber ön plana çıkan Riot Games yepyeni bir projeyi iptal ettiklerini açıkladı. Ortaya çıkan bilgilere göre Pool Party kod adlı Super Smash Bros. tarzı bir dövüş oyun planları rafa kaldırıldı.
 
Riot Games dövüş oyunlarına yöneliyor
 
 
 
Gazeteci Mikhail Klimentov tarafından iddia edilene göre platform tarzı dövüş oyunu League of Legends evreninde geçecekti ve iptal edildiği süreçte 70-80 geliştirici oyunun prototipi üzerinde çalışıyordu. Ancak Riot yöneticileri Smash Bros. oyununa rakip olma konusunda yeterli kitleye ulaşamayacaklarını düşündü.
 
Bu bilgilerin dışında iptal edilme kararını Warner Bros. tarafından oyunculara sunulan ve tamamen ücretsiz olan MultiVersus’un da etkilediği belirtildi. Pool Party başlangıçta hardcore bir dövüş oyunu olarak tasarlanmıştı ancak iptal edilmeden önce parti oyunu öğelerini içerecek şekilde geliştirildiği söyleniyor.
 
Öte yandan Riot, Şubat ayında daha önce Project L olarak bilinen bir başka League of Legends dövüş oyununun 2XKO adını aldığını duyurdu. Ortaya çıkan bilgilere göre bu oyun 2025 yılında PS5, Xbox Series X/S ve PC için piyasaya sürülecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mafia: Definitive Edition'ın Xbox Game Pass'e Geleceği Doğrulandı 20 Dk önce Silent Hill: The Short Message'ın Kaç Kez İndirildiği Açıklandı 2 Saat önce League of Legends 2024 Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi Finali'nin Adı Belli Oldu! 2 Saat önce RPG Wildermyth, 22 Ekim'de Konsollara Geliyor 14 Saat önce Dansın Eğlenceli Dünyası: Just Dance Serisi 2 14 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler