SOCOM 4'ten Yepyeni Ekran Görüntüleri

Bakalım SOCOM 4, beklentileri karşılayabilecek mi?
07.03.2011 12:37 Levent Polater

 
    SOCOM 4'ün yeni ekran görüntüleri yayınlandı ve sizi bilmem ama bu görüntüler bende büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Aşağıdaki galeriden göz atabileceğiniz görüntülerdeki başarısız kaplamalar ve bugünkü neslin seviyesine uzak grafikler eminim benim gibi oyunu bekleyen çoğu SOCOM hayranını üzecektir.
 
     Uncharted 3 ve Killzone 3 gibi Playstation 3'ün gücünü limon gibi sonuna dek sıkarak kullanmaya çalışan ve önümüze mükemmel grafikler sunan exclusive yapımlardan sonra SOCOM 4 için bunları düşünmemiz normal. SOCOM serisinin en az Killzone veya Uncharted kadar Playstation markasının önemli yapımlarından biri olduğunu biliyoruz.

    Umarız oyun çıktığında bu grafiklerin tozu dumana katılmış olur. SOCOM 4, 21 Nisan'da Playstation 3'e özel çıkışını yapacak. İşte yeni ekran görüntüleri:
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SOCOM: Special Forces Platformlar: PS3 Geliştirici: Zipper Interactive Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 20 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler