Ubisoft, XDefiant Oyuncularına 9 Dolarlık Ücretsiz Bonus Dağıtıyor

10.09.2024 15:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından piyasaya sürülen oynaması ücretsiz nişancı aksiyon oyunu XDefiant için yeni bir etkinlik başlatıldı. Geliştirici ekip, 24 Eylül'e kadar oyuna giriş yapan kullanıcılara 9 dolar değerinde 900 XCoin oyun içi para birimi dağıtıyor.
 
Ücretsiz XCoin'ler şirketin hisse fiyatının düşüşün ardından dağıtılmaya başlandı
 
 
 
Ekip tarafından sunulan XCoin'ler, kozmetik ve savaş bileti dahil olmak üzere oyun içi öğeleri satın almak için kullanılabiliyor. 1.000 XCoin'lik paket şu anda 10 dolara satışta yer alıyor. Oyunculara silah ve savaş bileti için XP takviyesi de sunacak olan mevcut bonus, birinci sezon sonuna denk geliyor.
 
Oyunculara ücretsiz oyun içi para dağıtılması, oyuna olan ilginin ciddi şekilde azalmasının ardından geliyor. Ayrıca bonus takviyesi Ubisoft'un hisse fiyatlarının düşmesinin ardından sunuluyor. Bunun yanı sıra ekip ilerleyen süreçte oyun için yepyeni planlarının ve yol haritası için bir hayli heyecanlı olduklarını aktarıyor.
 
Son olarak Ubisoft yakın zamanda San Francisco stüdyosunda ve Kuzey Carolina, Cary merkezli Red Storm Entertainment'ta 45 çalışanı işten çıkardı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield'ın Shattered Space Eklentisine Ayrıntılı Bakış 14 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı Bugün Başlıyor! 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz Mobil Oyun Disney Pixel Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce VCT Ascension EMEA 2024 Şampiyonu Apeks Oldu! 3 Saat önce Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler