Ubisoft'un Hisse Senetlerinde Büyük Düşüş Var

17.11.2010 10:51 Alkan Adakaner


 
    Avrupa'nın en büyük oyun dağıtıcı ve geliştiricilerinden birisi olan Ubisoft mali açıdan kolay olmayan bir dönemden geçiyor.  Bir çok önemli oyuna sahip olan firmanın hise senetlerinde büyük düşüş yaşandı.
 
    French CAC 40 Index'ine göre Ubisoft hisseleri, finansal yılın ilk yarısında %22 düşüş yaşadı ve 7.50 Euro'ya düştü. Bu rakam firmanın 1996 yılından bu yana en büyük düşüşü olma özelliğini taşıyor. Ubisoft'un bu dönemdeki net kaybı ise 89.8 milyon Euro olmuş.
 
     Nisan 2011'de çıkacağı söylenen Driver: San Francisco ve Ghost Recon: Future Soldier gibi oyunların da ertelenmesi de hiç kuşkusuz Ubisoft'un mali durumunu etkileyecektir.
   
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Driver: San Francisco Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Reflections Interactive Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 27 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 1 Saat önce Empire of the Ants Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 1 Saat önce Söylentilerin Ardından Take Two, GTA 6'nın 2025'te Çıkacağını Doğruladı 2 Saat önce RPG 9th Dawn Remake 25 Eylül'de PC için Çıkış Yapıyor 2 Saat önce Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven Demosu Konsollar ve PC için Yayınlandı 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler