VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Grup Aşaması Tamamlandı!

08.07.2024 23:51 Hamit Can Sayılgan

 
     Riot Games & ESA Esports işbirliği ile düzenlenen VALORANT liginin 2. sezon niteliğinde olan VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 turnuvasında grup aşaması tamamlandı!
 
     Fire Flux Esports, HOWL Esports, Papara SuperMassive, Pcific Esports, Galakticos ve Galatasaray Esports, Playoff aşamasına yükselmeyi başardı.
 
     S2G Esports ve İstanbul Wildcats, Split 3'te yer almayı garantilerken Eternal Fire ve Fenerbahçe Esports ligden düştü. 
 
     Playoff etabının ilk karşılaşması Pcific Esports ile Galakticos arasında oynanacak ve karşılaşmanın galibi Fire Flux Esports'un rakibi olacak. İkinci karşılaşma Papara SuperMassive ile Galatasaray Esports arasında oynanacak ve karşılaşmanın galibi HOWL Esports'un rakibi olacak. Mağlup olan takımlar alt turda yeniden eşleşecek ve üst turdan yükselmek için mücadele edecek. Playoff etabı 21 Temmuz Pazar günü başlayacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive 600 Bin Satış Sayısına Ulaştı 20 Temmuz Flintlock: The Siege of Dawn Çıktı: İlk İncelemeler Nasıl? 20 Temmuz EA Sports FC 25 PC Sistem Gereksinimleri 20 Temmuz Microsoft, Xbox Reklamlarını Sonlandırıyor mu? 20 Temmuz Steam'de 1.950 TL'lik Spor Oyunu Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz 19 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler