Worms Armageddon: Anniversary Edition Duyuruldu

28.08.2024 16:33 Mehmet Tandoğan

 
 
Team17 yepyeni bir açıklama ile beraber 1999 yılında piyasaya sürülen Worms Armageddon'un yeniden düzenlenmiş bir sürümü olan Worms Armageddon Anniversary Edition'ı duyurdu. Açıklanan detaylara göre oyun 26 Eylül tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için piyasaya sürülecek.
 
Worms Armageddon çapraz platform desteğine sahip
 
 
 
Solucan olarak oynayabileceğiniz ve diğer solucanlara operasyonlar düzenleyebileceğiniz yapımda, tek başınıza veya arkadaşlarınızla beraber tadını çıkarabileceğiniz bir eğlence yer alıyor. Yıl dönümü sürümü içerisinde konsol oyuncularına ilk kez bu deneyim sunulacak ve tüm platformlarda birçok iyileştirmenin ve tamamen yeniden tasarlanmış bir kullanıcı arayüzünün olduğundan bahsedebiliyoruz.
 
Worms Armageddon ayrıca altı oyuncuya kadar takım oluşturmaya veya rekabet etmeye olanak tanıyan çevrimiçi desteğe de sahip olacak. Çevrimiçi mod aynı zamanda çapraz platform desteğini sahip olduğundan PlayStation ve Xbox kullanıcıları birbirlerine karşı oynayabilecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yeni Oyun Duyuruları Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Oyun Sektörü Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler