Crash Bandicoot 4 PS5 Yükseltme Sorunu Düzeltildi

16.03.2021 17:35 Gazali Çetinkaya

 
Crash Bandicoot 4: It’s About Time geçtiğimiz hafta yeni nesi konsollara geldi ve bazı PlayStation 5 kullanıcıları oyunun PlayStation 4 versiyonunu PlayStation 5 versiyonuna yükseltmede sorun yaşıyordu.

Activision Support twitter hesabı tarafından belirtilene göre bu sorun şu anda düzeltildi. Hâlâ sorun yaşayan olursa Activision Support ile iletişime geçebilir.

Oyun PlayStation 5'te 4K 60 FPS, DualSense özellikleri, 3D ses desteği, hızlı yükleme süreleri, veri transferi ve ilerlemenizi görmenizi sağlayacak aktivite kartları gibi özellikler sunuyor.

Crash Bandicoot 4: It's About Time şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch üzerinde ulaşılabilir durumda. PC'ye 26 Mart'ta geliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crash Bandicoot 4: It’s About Time Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Toys For Bob Dağıtıcısı: Activision Tür: Platform Çıkış Tarihi: 2 Ekim 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler