Ubisoft İçin Kötü Gidişat Sürüyor: Hisseler Düşmeye Devam Ediyor

10.09.2024 14:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Assassin's Creed, Far Cry ve çok daha fazla önemli oyun serisinin geliştiricisi olarak karşımıza çıkan Ubisoft'un hisseleri düşmeye devam ediyor. Son gerçekleşen düşüş, bir grup yatırımcının şirketi özelleştirme ve stratejik olarak görülen bir yatırımcıya hisseleri satma çağrısının ardından yaşanıyor.
 
Kötü çıkış yapan oyunlar hisselere büyük etki ediyor
 
 
 
Assassin's Creed yayıncısının hisse fiyatları, yapılan çağrının ardından yaklaşık %10 oranında bir düşüş yaşadı. Ortaya çıkan raporlara göre şirket son 12 ayda %50'den fazla bir düşüşe tanıklık etti ve şu anda 10 yılın en düşük seviyesinde.
 
Şirketin hisse senedi fiyatı, bu ayın başlarında Star Wars Outlaws'ın beklenenden kötü bir şekilde çıkış yapmasıyla önemli ölçüde azaldı. Bunun yanı sıra ücretsiz bir şekilde oynanabilen nişancı aksiyon oyunu XDefiant'a olan ilginin azalması da bu düşüşe etki eden durumlar arasında yer aldı.
 
Star Wars Outlaws'ın yaratıcı yönetmeni, oyunun inceleme puanlarından dolayı biraz hayal kırıklığına uğradığını ve Ubisoft Massive'in oyunu toparlamak için yeni güncellemeler sunacağını belirtti.
 
Son olarak XDefiant için oyunculara giriş bonusları sunuluyor. Eğer oyuna 24 Eylül'e kadar giriş yaparsanız, yaklaşık 9 dolarlık ücretsiz sanal para birimine sahip olabilirsiniz. Bu bonus oyuna olan ilginin artması için dağıtılıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 9 Dk önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 1 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 2 Saat önce Max Payne'in RTX Remix Modu İçin Yeni Demo Yayınlandı 3 Saat önce Starfield'ın Shattered Space Eklentisine Ayrıntılı Bakış 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler