VALORANT 2024 Ascension EMEA Turnuvasında Büyük Final Bugün!

15.09.2024 16:11 Hamit Can Sayılgan

 
 
     Riot Games tarafından düzenlenen ve EMEA ligi elemeleri olarak nitelendirilen VALORANT Champions Tour 2024: Ascension EMEA turnuvasında büyük final bugün gerçekleşecek!
 
     Temsilcimiz PCIFIC Esports büyük finalde Apeks ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın galibi 30.000 euro para ödülü ve VALORANT EMEA liginde mücadele etmeye hak kazanacak. Büyük final bugün 5 maçlık seri formatında saat 19:00'da oynanacak.
 
     Grup aşamasını lider olarak tamamlayan temsilcimiz Playoff etabında CGN Esports ile eşleşti. Karşılaşma sonucunda CGN Esports'a 2-1 mağlup olan PCIFIC Esports, alt tura düştü. Alt turda The Ultimates karşısında 2-0 galibiyet elde eden temsilcimiz, alt tur yarı finaline yükseldi. Üst turda CGN Esports'u 2-0 mağlup eden Apeks, Ascension EMEA turnuvasında finale yükselen ilk takım oldu. CGN Esports ise yeniden PCIFIC Esports'un rakibi oldu. Rövanş karşılaşmasının sonucunda temsilcimiz, CGN Esports'u 3-0 mağlup ederek adını büyük finale yazdırmayı başardı. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler