VALORANT Champions 2024'te G2 Esports ve Trace Esports Turnuvaya Veda Etti!

17.08.2024 11:24 Hamit Can Sayılgan

 
     Riot Games tarafından Güney Kore'de düzenlenen VALORANT Champions 2024 Playoff etabı 3. gününde alt tur karşılaşmaları oynandı. G2 Esports ve Trace Esports turnuvaya veda etti.
 
 
 
     Günün ilk karşılaşması DRX ile Trace Esports, ikinci karşılaşması G2 Esports ile Fnatic arasında oynandı. Karşılaşmaların sonucunda DRX ve Fnatic, rakiplerini 2-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı ve alt turda bir sonraki taba yükseldiler. Mağlup olan takımlar G2 Esports ve Trace Esports turnuvaya veda etti.
 
     VALORANT Champions 2024'te bugün gerçekleşecek üst turunda; Sentinels ile EDward Gaming karşılaşmasının mağlup olan takımı DRX, Leviatán ile Team Heretics karşılaşmasının mağlup olan takımı ise Fnatic ile alt turda eşleşecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 2 Saat önce Warhammer 40K: Space Marine 2'nin İki Milyon Sattığı Açıklandı 4 Saat önce Satisfactory Tam Sürüme Kavuştu 5 Saat önce Doomsday: Last Survivors ve Metal Slug 3 Yürüyen Ölüleri Alt Etmek İçin Bir Araya Geldi 6 Saat önce PCIFIC Esports Berlin Yolcusu! 10 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler