Dead Rising Deluxe Remaster Çıkış Tarihi Açıklandı

02.07.2024 10:42 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından geçtiğimiz günlerde duyurulan Dead Rising Deluxe Remaster'ın çıkış tarihi açıklandı. Yenilenmiş sürüm, 19 Eylül tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC için dijital olarak çıkışını gerçekleştirecek. Remaster dünya çapında 50 dolarlık fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Kasım ayında ise fiziksel sürümleri piyasaya sürülecek. Ülkemizde Steam platformunda 37.49 dolar.
 
Yenilenmiş grafikler, silahlar ve daha fazlası 
 
 
 
Standart sürümün haricinde bir de dijital Deluxe Sürüm yer alacak. Bu sürüm, 60 dolarlık fiyat etiketi ile karşımıza çıkacak ve hem kostümleri hem de arka plan müzik listelerini içerecek.
 
Geçtiğimiz günlerde yaptığımız haberle beraber yenilenmiş sürümünü sizlere duyurduk. Ancak bu sürüm dahilinde o dönem oldukça kısıtlı bilgiler bulunuyordu ve sadece YouTube videosunun açıklama kısmındaki detaylar bizlere sunulmuştu. Şimdi ise daha fazla detay sahibi olabiliyoruz.
 
Zombi Avcısı Foto Muhabiri Frank West olarak oynayabileceğimiz yapım, Capcom'un tescilli oyun motoru RE ENGINE ile baştan oluşturuldu. Geliştirici ekibin belirttiğine göre Dead Rising Deluxe Remaster üst düzey bir aksiyon sistemini, çok sayıda silah seçeneğini, tuhaf kostümleri, yenilenmiş grafikleri, dokuları ve çok daha fazlasını bizlere sunacak.
 
2006 yılında çıkış yapan orijinal yapımın yenilenmiş sürümü, hem hayranlar hem de yeni gelecek olan oyuncular tarafından sevilmesi hedefleniyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 1 Saat önce Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 2 Saat önce Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 2 Saat önce 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 4 Saat önce Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler