Disney Infinity Duyuruldu + Video & Görseller

16.01.2013 13:20 Levent Polater

 
    Disney'in video oyun ve oyuncak kırması yapımı sonunda duyuruldu. Skylanders: Spyro's Adventure'a benzetilen yapımın koz olarak arkasında Disney ve Pixar'ın gücü ve ağırlığının olması gösterilebilir.

      Disney Infinity, bir açık dünya yapımı olacak ve ilk olarak yalnızca konsollar çıkışını gerçekleştirecek. Daha sonra 2013'te ilerledikçe mobile ve diğer platformlarda da boy göstermesi planlanmış.

      Oyundaki anahtar oynanış dinamiği fiziksel oyuncukları toplamakla alakalı. Başlangıçta 40 figür olacağı söylendi. Bu karakterler oyunda da yer alacak, bunun dışıdna 20 adet Disney Infinity Power Diskleri bulunacak. Bunlar figürlerle paralel çalışacak ve karakterlere yeni özellikler güçler bahşedecek.
 
    Haziran'da ilk olarak konsollara çıkacak olan yapımın fiyatı 74.99 dolar olacak. Yapım ekran görüntülerini ve videosunu aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Disney Infinity Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Disney Interactive Studios Dağıtıcısı: Disney Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 3 Dk önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 1 Saat önce Max Payne'in RTX Remix Modu İçin Yeni Demo Yayınlandı 2 Saat önce Starfield'ın Shattered Space Eklentisine Ayrıntılı Bakış 3 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 20'de Playoff Etabı Bugün Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler