God of War'da Multiplayer Bulunmayacak

19.06.2016 12:37 Gazali Çetinkaya

 
   Sony'nin E3 konferansının başında tüyleri diken diken eden bir sunumla duyurduğu Yeni God of War hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. İlk olarak Youtube Live ve birkaç oyun sitesiyle yapılan röportajdan sonra bu kez oyun direktörü Cory Barlog, Levelup adlı siteye konuştu.
 
   Cory Barlog, yeni God of War oyununda multiplayer modunun bulunmayacağını ve tamamen hikaye kısmına yoğunlaşacaklarını belirtti. Bunun dışında Kratos'un son oyunu olmayacağını belirten Barlog, oyun esnasında oğlumuza birkaç çeşit komut verebileceğimizi de yineledi.
 
   Oldukça farklı bir God of War ile karşılaşacağımız oyun için net bir çıkış tarihi bulunmuyor fakat oyun direktörü ile yapılan röportaj sırasında "Oyun yakın zamanda çıkacak ancak bu yıl değil." demesinden de anlaşılıyor ki yeni God of War'u 2017 yılında göreceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Platformlar: PS4 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 33 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Champions 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 15 Dk önce Epic Games'in Ücretsiz Oyunlarını Eklemeyi Unutmayın 1 Saat önce Dört Xbox Oyunu Daha PlayStation Yolcusu 2 Saat önce Silent Hill 2 Remake İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 4 Saat önce Crimson Desert İçin Yepyeni Oynanış Videosu Yayınlandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler