God of War'un Soundtrack'i Spotify'da Yayınlandı

17.04.2018 06:48 Gazali Çetinkaya

 
   Sony Interactive Entertainment God of War'un soundtrack'ini Spotify'da yayınladı.

   Oyunun müzikleri Bear McCreary tarafından bestelendi. Bear McCreary daha öncesinde TV dizileri Battlestar Galactica, The Walking Dead ve Terminator: The Sarah Connor Chronicles'in müziklerini bestelemişti. 
 
   Bear McCreary PlayStation Blog üzerinden yaptığı açıklamada oyunun yeni bir mitolojiye geçmesi ile birlikte müziklerin de aynı şekilde yeni bir temaya geçtiğini söyledi. "Oyunun yönetmeni Cory Barlog ile birlikte çalıştıkça, bu yeni oyunun orijinal oyunların unutulmaz müziklerini tekrar ziyaret etmeyen tamamen yeni bir müzik gerektirdiğini ve hatta yeni müzikal bölgelere doğru ilerlediğini anladım. Klasik God of War soundtrack'ini aldım ve onları Nors mitolojisi için yeniden oluşturdum. Yeni temalar yazdım ve çeşitli Kuzey Avrupa halk geleneklerinden gelen egzotik enstrümantasyon ve dillerle tanıştım."
 
   God of War 20 Nisan'da PlayStation 4 için çıkacak. 
 
   God of War'un soundtrack'ini şu anda Spotify üzerinden dinleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Platformlar: PS4 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Ücretsiz Oyunlarını Eklemeyi Unutmayın 1 Saat önce Dört Xbox Oyunu Daha PlayStation Yolcusu 2 Saat önce Silent Hill 2 Remake İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 4 Saat önce Crimson Desert İçin Yepyeni Oynanış Videosu Yayınlandı 5 Saat önce GeForce Now Hizmetine 5 Yeni Oyun Ekleniyor 18 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler