Luke Hemsworth, Wolverine'i Canlandırmak İstediğini Söyledi

08.10.2020 19:10 Özgür Eroğlu

 
Bildiğiniz gibi X-Men'in film hakları Disney'e geçti ve Disney'in bu karakterleri, özellikle Wolverine'i tekrar ekranlara çıkartması bekleniyor.
 
Her geçen gün de bir başka oyuncu Wolverine karakterini oynamak istediğini dile getiriyor. Bu sefer isteğini dile getiren oyuncu ise Thor karakterini oynayan Chris Hemsworth'ün kardeşi Luke Hemsworth.
 
Kendisi verdiği bir röportajda en sevdiği süper kahramanların Spawn ve Batman söylerken Wolverine karakterini de oynamayı çok istediğini dile getirdi. 
 
Gün geçtikçe bu rolü daha fazla oyuncu istiyor ve ortalık gerçekten karışmaya başladı. Sizce Disney'in seçimi kim olacak? Luke Hemsworth bu rol için uygun mu?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler