Metal Gear Solid HD Collection'ın Trophy Görüntüsü

"Sakın bu nasıl grafik böyle?" demeyin, çarpılırsınız. Metal Gear efsanesi bu oyunlarla başladı.
12.08.2011 13:34 Levent Polater

 
    Metal Gear Solid HD Collection'ı bekleyenlerin ufak ama yanıt bekleyen bir soruları vardı en başından beri. O da bu güzel paketin içinde 8-bitlik orjinal Metal Gear oyunlarının olup olmayacağıydı. BuKoleksiyoncular için bu soru bir önceki MGS HD: Collection haberimizde yanıtını buldu. Hideo Kojima, Twitter'dan pakette orjinal MSX oyunları Metal Gear ve Metal Gear 2: Solid Snake'in olacağını doğruladı. Bu klasikler daha önce Metal Gear Solid 3: Subsistence paketinde de bulunuyordu.
 
     Metal Gear Solid HD Collection, içinde Metal Gear Solid 2: Substance, Metal Gear Solid 3: Subsistence ve Metal Gear Solid: Peace Walker'ı bulunduruyor. Her yönüyle Metal Gear hayranlarını tatmin edeceğe benzeyen bu paket, orjinal yapımları da bünyesine katmasıyla daha da dikkat çekici bir hâle büründü.
 
    Playstation 3 ve Xbox 360 için yapım aşamasındaki paketin henüz çıkış tarihi belli değil. Beklemeye devam ederken Hideo Kojima, Twitter'dan nabzımızı yoklamaya devam ediyor. Paketin Trophy/Achievement listesiyle ilgili ufak bir teaser görüntü yollamış Kojima, aşağıdaki görüntüden siz de bunları görebilirsiniz.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid HD Collection Platformlar: PS3 XBOX 360 VITA Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 1 Saat önce Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 1 Saat önce Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 2 Saat önce Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 4 Saat önce Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler