Mount & Blade II İçin Mod Desteği Onaylandı

09.12.2013 17:41 Samet Konuksal


    Türk oyunculuğunun gururlarından Mount & Blade serisinin yeni oyunu adına çalışmalar son dönemde hızlandı. TaleWorlds ekibi, resmi internet sitesi üzerinden gelişmeleri aktarmak için yeni bir yazı yayınladı.
 
    Yayınlanan bu yazıda genel manada Mount & Blade II: Bannerlord'un geliştirildiği oyun motorundaki yeniliklerden söz ediliyor. Yazıda yer alan bilgilere göre Mount & Blade II'nin oyun motorundaki yeniliklerin çoğu mod yapımcılarına da bir program olarak sunulacak. TaleWorlds'ün yeni yapımı tamamen modlanabilir olacak ve oyun, mod yapımcıları odaklı olarak geliştirilecek.
 
    Mount & Blade serisinin dünya çapında ilgi görmesinin en büyük nedeni tabi ki mod desteği. Özellikle Mount & Blade: Warband'da birçok farklı oyun modunu görmüştük. Dolayısıyla Mount & Blade II için de heyecanlıyız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount & Blade II: Bannerlord Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 9 Saat önce Tencent, Ubisoft'u Satın Almayı Değerlendiriyor! 10 Saat önce Silent Hill 2 Remake İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 11 Saat önce NBA 2K25 Arcade Sürümü Artık Apple Arcade’de 11 Saat önce Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler