Red Dead Redemption'ın PC Platformuna Gelişini Müjdeleyen Gelişme

13.08.2024 15:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Rockstar Games tarafından oyun severlere sunulan vahşi Batı temalı aksiyon-macera oyunu Red Dead Redemption için yepyeni bir gelişme yaşandı. Oyunun PlayStation sayfasında yer alan açıklama, yeni bir güncelleme ile değişti ve burada PC ibaresi yer aldı.
 
Red Dead Redemption PC yolcusu
 
 
 
Yukarıdaki görselden de görebileceğiniz üzere oyunun ilk kez PC'de yer aldığını belirten bir cümle eklenmiş durumda. PlayStation 4 sayfası üzerinde yapılan bu değişiklikle beraber PC sürümünün yolda olduğunu düşünebiliriz. Henüz resmi olarak bu sürümün duyurulmadığı göz önüne alındığında, ilerleyen süreçte bunun gerçekleşeceğini aktarabiliriz.
 
Bildiğiniz üzere Red Dead Redemption şu anda sadece konsol tarafında yer alıyor ve herhangi bir şekilde PC platformunda bulunmuyor. Her ne kadar serinin ikinci oyunu PC platformunda bulunsa da ilk oyunu bekleyen hayran kitlesi mevcut. Umuyoruz ki ilerleyen süreçte resmi bir açıklama ile beraber oyunun PC sürümü duyurulur ve bu bekleyiş sona erer.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PCIFIC Esports Berlin Yolcusu! 10 Eylül ESL Pro Lig Sezon 20'de A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Eylül PlayStation 5 Pro Duyuruldu: İşte Fiyatı ve Özellikleri 10 Eylül Kızılderililerden İlham Alan As the Leaves Fall Duyuruldu 10 Eylül Hikaye Odaklı Fotoğrafçılık Oyunu FOMOGRAPHY Duyuruldu 10 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler