The First Descendant, Destiny 2'den Aldığı Simgeleri Değiştiriyor

15.07.2024 14:37 Mehmet Tandoğan

 
 
Nexon tarafından biz oyun severlere sunulan oynaması ücretsiz nişancı aksiyon oyunu The First Descendant için yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yakın zamanda yaptığımız haberle beraber oyun içerisinde yer alan simgelerin Destiny 2'den alındığını sizlere aktarmıştık. Şimdi ise geliştirici ekip, benzeyen simgeleri değiştirme kararı aldı.
 
The First Descendant bazı ikonlarda değişikliğe gidiyor
 
 
 
Destiny 2'den oyun içi ikonları kopyalamakla suçlanan The First Descendant için birtakım değişikliklere gidiliyor. Forbes yazarı Paul Tassi, bu haftanın başlarında iki oyun arasındaki benzerlikleri gösteren bir görsel yayınladı. Bu görselin ardından elbette bazı suçlamalar yapıldı ve şimdi Nexon ekibi bu duruma bir el atmak istiyor.
 
Tassi tarafından oluşturulan aşağıdaki görsele bakacak olursanız, birçok ikonun yani simgenin Destiny 2'de olanlara benzediğini göreceksiniz. Nexon, geldiğimiz noktada IGN'ye yaptığı açıklamada The First Descendant'ın açıkça Destiny 2'den ilham aldığını belirtti. Dolayısıyla iki oyun arasındaki bazı benzerliklerin olabileceğini doğal olduğunu açıkladı.
 
The First Descendant bildiğiniz üzere oynaması ücretsiz bir şekilde bizlere sunulduğundan dolayı mikro ödeme sistemine sahip durumda. Mikro ödeme sistemi oyuncular tarafından bir hayli eleştiriliyor ve bu da Steam platformunda karışık etiketine sahip olmasını sağlıyor.
 
Söz konusu görsel 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
IEM Cologne 2024 Şampiyonu Team Vitality Oldu! 19 Ağustos Hollow Knight: Silksong'un Gamescom'da Olmayacağı Doğrulandı 19 Ağustos Until Dawn Remaster'ın Fiyatı Sızdırıldı 19 Ağustos Bully Konsollar ve PC İçin Derecelendirildi 19 Ağustos VALORANT Champions 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 19 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler