World of Warcraft, Gamescom 2024'te The War Within'in Lansmanını Kutluyor

16.08.2024 13:11 Mehmet Tandoğan

 
 
World of Warcraft, The War Within'in küresel lansmanını kutlamak için etkinlikteki tutkulu takipçileriyle Gamescom 2024'e doğru yola çıktı.
 
The War Within, World of Warcraft için onuncu genişleme paketi olup WoW için en iddialı yaratıcı proje olan Worldsoul Saga'yı başlatıyor. Genişleme paketi seviye sınırını 80'e çıkaracak ve neredeyse tüm uçan bineklerle Skyriding, Kahraman Yetenekleri, Savaş Grupları, Delves ve yeni bir müttefik ırk olan Earthen gibi yeni özellikler sunacak. Hikaye, oyuncuları Azeroth'un yüzeyinin derinliklerine götürecek ve Void'in habercisi Xal'atath ve yeni Nerubian müttefiklerine karşı savaşacak.

gamescom 2024'te oyuncular, gösteri için özel olarak tasarlanmış 4D sürükleyici bir yolculukla doğrudan Dalaran şehrine gitme şansına sahip olacaklar. ‘’Dalaran’dan Kaçış’’ oyunculara düşman istilasından kaçma ve Skyriding heyecanını hissetme ve kötü Nerubian imparatorluğunun başkenti Azj-Kahet’e bir bakış atma şansı veriyor. Meta Quest 3 kulaklıklarla donatılmış ve Azeroth semalarında uçmayı simüle eden 6 eksenli platform sandalyelerine oturtulmuş hayranlar, Xal’atath komutası altında boşluğun güçleriyle savaşırken rüzgar, duman ve ses efektleri yaşayacaklar.
 
 

Son teknoloji ürünü teknoloji, oyuncuları The War Within hikayesinin başlangıcına götürüyor ve onu gösteride kaçırılmayacak bir cazibe merkezi haline getiriyor. Teknoloji, 8 kilometreden fazla kablo, hava hortumu ve diğer ekipmanları ve 13 tondan fazla teçhizatı kapsıyor. 5,75 GHz'de çalışan 416 işlemci kullanıyor, bu da 2,3 terahertz işlem gücüne eşit. Ek olarak, sistem 284 GB VRAM ve şaşırtıcı bir 3,328 petabayt RAM'e sahip. Erişilebilirlik için donatılmış 16 sandalye mevcut olacak.

Stant, sürükleyici aksiyona ek olarak hayranlar için aşağıdaki gibi benzersiz fırsatlar da sunacak:
 
- Perşembe 22.08'de saat 14:00 CET'de gamescom imza alanında Hall 11.2'de cosplay yapan Kamui Cosplay ve Maul Cosplay ile buluşma.
- Cuma 23.08'de saat 12:30' CET'de Xbox Community Hub'da, Hall 7'de World of Warcraft Geliştiricileri Buluşması ve Selamlaşması.
- Cuma 23.08'de saat 12:30 CET'de Taliesin & Evitel podcast'inin canlı kaydı.
- Oyunda çarpıcı öz imajlar oluşturmak için XR teknolojisini kullanan iki fotoğraf deneyimi.
- Avrupa'nın en iyi içerik yaratıcılarından ve yayıncılarından bazılarının oyunu doğrudan gösteri alanından yayınladığı yayın istasyonları.
 
The War Within, 26 Ağustos'ta küresel olarak piyasaya sürülecek. Epic Edition'ı (fiziksel koleksiyoncu sürümüne de dahildir) satın alan oyuncular, 23 Ağustos'ta erken erişimin başlamasıyla küresel lansmandan önce oyuna katılabilecekler.
 
basın bülteni 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Satisfactory Tam Sürüme Kavuştu 26 Dk önce Doomsday: Last Survivors ve Metal Slug 3 Yürüyen Ölüleri Alt Etmek İçin Bir Araya Geldi 1 Saat önce PCIFIC Esports Berlin Yolcusu! 10 Eylül ESL Pro Lig Sezon 20'de A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Eylül PlayStation 5 Pro Duyuruldu: İşte Fiyatı ve Özellikleri 10 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler