iPhone İçin Football Manager Handled 2010

12.04.2010 20:44 Alkan Adakaner


 
     Sports Interactive tarafından geliştirilen Football Manager 2010'un iPhone versiyonunun da 48 saat içinde App Store'da olacağı açıklandı.
 
     Resmi adı Football Manager Handled 2010 olacak oyunda 22.000 futbolcu ve aralarında İngiltere, İskoçya, Fransa, İspanya, İtalya, Almanya, Belçika, Hollanda, Portekiz, Brezilya ve Avustralya liglerinin de bulunacağı 34 lig yer alacak. Türkiye ligi ile ilgili bir bilgi açıklama yapılmadı ama büyük ihtimalle ligimiz de oyunda bulunacaktır.
 
    Sports Interactive bütün kulüp logoları ve lisanlı liglerin yanı sıra oyunun kullanıcı dostu bir yapıya sahip olacağı sözünü de verdi.
 
     Oyun sırasında kendi müziğimizi de dinleme imkanı verecek olan Football Manager Handled 2010, iPhone'un taşınabilirliği sayesinde serinin hayranlarına bu heyecanı her an yaşama izni verecek.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Football Manager Handheld 2010 Platformlar: Mobil Geliştirici: Sports Interactive Dağıtıcısı: Sega Tür: Spor Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 16'nın Problemli PC Demosu Güncellendi: Artık Sorunsuz 11 Eylül Elden Ring İçin 1.14 Güncellemesi Yayınlandı: İşte Detaylar 11 Eylül Crimson Desert Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Geldi 11 Eylül The Eternal Life of Goldman'dan Yepyeni Oynanış Videosu 11 Eylül PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 11 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler