5 Milyon Dolar Ödül Havuzlu Riyadh Masters 2024 Turnuvası Başlıyor!

30.06.2024 18:05 Hamit Can Sayılgan

 
     Esports World Cup Foundation ve ESL Gaming işbirliği ile Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenecek "Riyadh Masters 2024" Dota 2 turnuvası başlıyor!
 
     5 Milyon Dolar ödül havuzu oluşturulan turnuvada 20 takım mücadele edecek. Turnuva 4 Temmuz Perşembe günü Play-In karşılaşmalarıyla başlayacak. Play-In etabında takımlar A ve B olmak üzere 2 gruba ayrıldı.
 
A grubu: beastcoast, Blacklist International, Entity, G2 x iG, LGD Gaming, Virtus.pro 
B grubu: Aurora, Azure Ray, HEROIC, MOUZ, nouns, PSG Quest
 
    Turnuvanın şampiyonu ödül havuzundan 1.5 Milyon Dolar pay alacak.   
 
    Play-In etabı 4-7 Temmuz tarihleri arasında 2 maçlık seri formatında gerçekleşecek. Play-In etabında sıralamada olan ilk 3 takım grup etabına yükselirken, 4. ve 5. sırada yer alan takımlar eşleştirilecek ve galip olan takımlar gruplara yükselecek. Grup etabı 10-14 Temmuz tarihleri arasında 2 maçlık seri formatında en iyi 4 takımın Playoff'lara üst turdan yükseleceği bir etap olacak. 5. ve 6. sırada olanlar ise alt turdan Playoff etabında mücadele edecek. Playoff etabı 16-21 Temmuz tarihleri arasında çeyrek ve yarı final 3 maçlık, büyük final ise 5 maçlık seri formatında gerçekleşecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dota 2 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 2 Saat önce Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 3 Saat önce Starfield İçin Devrimsel Nitelikte Finsans Modu Yayınlandı 5 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 5 Saat önce Dead Rising Deluxe Remaster Çıkış Tarihi Açıklandı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler