Civilization 7'nin Ne Zaman Çıkış Yapacağı Belli Oldu

11.08.2024 15:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını 2K ve geliştiriciliğini Firaxis ekibinin üstlendiği strateji serisinin en yeni oyunu Civilization 7'nin ne zaman yayınlanacağı belli oldu. 2K'nın ana şirketi Take-Two Interactive, yakın zamanda yayınladığı üç aylık mali raporunda oyunun 1 Nisan'da sona erecek dönemde piyasaya sürüleceğini bildiriyor.
 
Civilization 7 beklenen seri oyunları arasında yer alıyor
 
 
Daha fazla detaya girecek olursak, mali rapor içerisinde 2025'in ilk çeyreğinde yani Ocak ve Mart ayları arasında bir dönemde oyunun piyasaya sürüleceği doğrulanıyor. Çıkış tarihi henüz kesin olmamakla beraber Civilization 7'nin bu ayın sonlarında Gamescom'da tanıtılması planlanıyor. Ayrıca Firaxis Games aynı gün 20 dakikadan uzun bir tanıtım videosu yayınlayacak. Bu sayede oyunun hangi özelliklere ve dinamiklere sahip olacağını doğrudan görebileceksiniz.
 
Beklenen seri oyunları arasında yer alan Civilization 7, daha önceden açıklanan bilgilere göre PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One ve Nintendo Switch platformlarında mevcut olacak. Dolayısıyla oyuncular her platformdan erişim sağlayabilecek ve strateji serisinin bir sonraki oyununu en yeni özelliklerle deneyimleyebilecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kızılderililerden İlham Alan As the Leaves Fall Duyuruldu 2 Saat önce Hikaye Odaklı Fotoğrafçılık Oyunu FOMOGRAPHY Duyuruldu 3 Saat önce PlayStation 5 Pro Etkinliği Ne Zaman? Nereden İzlenir? 4 Saat önce Ubisoft, XDefiant Oyuncularına 9 Dolarlık Ücretsiz Bonus Dağıtıyor 4 Saat önce Ubisoft İçin Kötü Gidişat Sürüyor: Hisseler Düşmeye Devam Ediyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler