Dead Space 3, Amerika'da 1 Milyonu Geçemedi

16.03.2013 02:23 Samet Konuksal


    Takipçilerimizin bildiği üzere geçtiğimiz gece Amerika'nın istatistik firmalarından NPD, Şubat ayında Amerika'da en çok satan oyun ve oyun konsollarını listelemişti. Electronic Arts'tan NPD'nin istatistiklerine destek niteliğinde bazı bilgiler paylaşıldı.
 
    Yapılan açıklamalara göre Dead Space 3 listede ilk sırayı alsa da, Amerika'da bir ay içerisinde 1 milyon adet satamadı. Konuyla ilgili Electronic Arts, Dead Space 3'ün 8 Şubat ile 28 Şubat tarihleri arasında 605 bin adet sattığını duyurdu. Bunun haricinde listede Black Ops 2'nin aşağısında kalan Crysis 3'ün de 260 bin adet sattığı belirtildi.
 
    Daha önce EA yetkilileri Dead Space serisinin devam etmesi için yeni oyunun 5 milyon barajını geçmesi gerektiğini belirtiyorlardı. Oyunun çıkışından sonra gelen söylentiler ise Dead Space 3'ün kötü sattığına yönelikti. Fakat daha sonra EA bu söylentileri yalanlamıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Korku Çıkış Tarihi: 8 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 Kapsamlı Özelleştirme Sistemine Sahip Olacak 3 Dk önce Sony'nin Yayınladığı Concord'u Günlük Ortalama 150 Kişi Oynuyor 12 Dk önce MGS Delta: Snake Eater Kalite ve Performans Moduna Sahip Olacak 6 Saat önce Dragon Age The Veilguard İçin Yeni Video Aksiyon Sistemine Odaklanıyoır 7 Saat önce The Stone of Madness 2025'in Başlarında Piyasaya Sürülecek 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler