Dead Space 3'te Daha Geniş Kitleye Ulaşmak İstedik

Dead Space 3'te korku öğeleri oldukça azalmış gibi görünüyor
28.01.2013 23:13 Alkan Adakaner


     Oyun yapımcıları son dönemlerde daha geniş kitlelere hitap etmek için oyunlarını daha basit hale getiriyor veya aksiyon öğelerini arttırıyor. Resident Evil serisinin başına gelenleri buna örnek olarak verebiliriz. Dead Space 3'te de benzer bir yol izlenecek gibi görünüyor.
 
     Serinin geliştiricisi Visceral Games'ten  John Calhoun'un açıklamaları firmanın amacını da çok iyi bir şekilde anlatıyor:

    "Oyuncu kitlemizi genişlettiğimizden emin olmalıydık. Oyun dünyasında 19-20 yaşında olup akıllı telefonlarında oyun oynayan aksiyon oyunu hayranları da, hayatta kalma-korku hayranları da var. Bunlar farklı bir nesiller. Eğer bu insanları bizim dünyamıza getirebiliriz. Hadi onların dilinden konuşalım; ama aynı zamanda kendi hayranlarımızı da yabancılaştırmayalım."

     Bu açıklamalardan sonra ilk Dead Space'in hayranlarının artık bambaşka bir oyunla karşılaşmayı beklemelerini önerebiliriz. Visceral Games, ne şiş yansın, ne kebap diyor; ama genellikle bu formül her iki tarafı da mutlu edemiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Korku Çıkış Tarihi: 8 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony'nin Yayınladığı Concord'u Günlük Ortalama 150 Kişi Oynuyor 1 Dk önce MGS Delta: Snake Eater Kalite ve Performans Moduna Sahip Olacak 6 Saat önce Dragon Age The Veilguard İçin Yeni Video Aksiyon Sistemine Odaklanıyoır 7 Saat önce The Stone of Madness 2025'in Başlarında Piyasaya Sürülecek 7 Saat önce KILL KNIGHT 3 Ekim'de Konsollar ve PC için Piyasaya Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler