Dead Space 3'ten Yeni Video + Ekran Görüntüleri

Oyun grafiksel açıdan çok iyi duruyor
13.12.2012 21:02 Tunahan Başol

 
    Dead Space 3 ile beraber seriye co-op modunun eklenecek olması, Dead Space hayranlarını oyunun aksiyona kayması konusunda korkutuyor. Ancak Electronic Arts'tan gelen yeni bilgiler, serinin hayranlarının yüreklerine su serpecek cinsten.
 
     Aşağıdaki videoda da değinildiği gibi, oyunun tek kişilik modunu oynarken yine korku dolu anlar yaşayacaksınız. Bu modda farklı senaryonuz ve farklı yan görevleriniz olacak. Co-op moduna geçtiğinizde ise takım arkadaşınızla istediğiniz gibi terör estirebileceksiniz. Bu modda karşılaşacağınız olaylar ise tek kişilik moddan farklı olacak.
 
     EA'in böyle bir yol izlemesinin gerçekten akıllıca olduğunu söyleyebiliriz. Böylelikle hem serinin asıl kitlesini kaybetmeyecekler hem de co-op modu ayrı bir seçenek olarak oyunculara sunulacak.
 
     Videoya ve ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Korku Çıkış Tarihi: 8 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MGS Delta: Snake Eater Kalite ve Performans Moduna Sahip Olacak 5 Saat önce Dragon Age The Veilguard İçin Yeni Video Aksiyon Sistemine Odaklanıyoır 6 Saat önce The Stone of Madness 2025'in Başlarında Piyasaya Sürülecek 6 Saat önce KILL KNIGHT 3 Ekim'de Konsollar ve PC için Piyasaya Çıkıyor 6 Saat önce Strateji Oyunu Heroes of Might and Magic: Olden Era, PC için Duyuruldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler