Dead Space 3'ün Satışları Dead Space 4'ü Etkiledi

05.03.2013 13:40 Talha Aynacı

 
" İlk Dead Space, bu nesilde korku türünün en iyi örneklerinden birisi olarak hafızalarımıza kazınıyor."
 
   VideoGamer.com isimli haber sitesine yakın bir kaynak tarafından gelen bilgilere göre yayıncı EA, Dead Space 3'ün beklentilerin altında kalan satış rakamlarının ardından halihazırda bekleyen Dead Space 4 projesini iptal etti.
 
   Geçtiğimiz ay EA Games'den Frank Gibeau, EA'nın Los Angeles ve Montreal stüdyolarındaki işten çıkarmaları onamış ve bunun ardından gelen açıklamada önemli oyun serilerinin tutarlılığını sürdürebilmesi için en az 5 milyon satmaları gerektiğini bildirmişti.
 
   Dead Space 3'ün yapım aşamasında gelen müdahaleler de bu raporda bahsedilen detaylar arasında. Rapora göre silaha özel mühimmat, Dead Space 3'de ortaya çıkan ve büyük eleştiri gören mini ödeme yöntemlerine uysun diye genel mühimmata çevrilmiş. Tabii hepinizin tahmin edebileceği gibi EA, daha aksiyonlu bir oyun için Visceral'e baskı uygulamış.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Korku Çıkış Tarihi: 8 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 33 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MGS Delta: Snake Eater Kalite ve Performans Moduna Sahip Olacak 4 Saat önce Dragon Age The Veilguard İçin Yeni Video Aksiyon Sistemine Odaklanıyoır 5 Saat önce The Stone of Madness 2025'in Başlarında Piyasaya Sürülecek 5 Saat önce KILL KNIGHT 3 Ekim'de Konsollar ve PC için Piyasaya Çıkıyor 5 Saat önce Strateji Oyunu Heroes of Might and Magic: Olden Era, PC için Duyuruldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler