Dead Space Serisine Neden Co-Op Ekleniyor?

20.07.2012 18:17 Samet Konuksal


   Bu nesilde korku oyunu denince akla ilk gelen serilerinden Dead Space, üçüncü oyunun ilk gösterimiyle birlikte hayranlarda endişeye neden olmuştu. Seride görmediğimiz ve korku oyununa gitmeyen değişikliklerle gelen Dead Space 3'ün eleştirilen noktası da, co-op modu olmuştu. Peki neden oyuna co-op ekleniyor?
 
    MCV'ye röportaj veren EA Games pazarlama müdürü Laura Miele, "Aldığımız yorumlarda oyuncuların ürkütücü oyunları sevdiğini görmüştük. Fakat Dead Space serisi bunu geçip, gerçekten korkutmaya başlamış. Bu konuda, oyuncuların oyunu birileriyle oynamasının korkularını azaltabileceğini düşünerek sizlere co-op modunu sunduk." sözlerini söyledi.
 
    Son olarak Miele, "Dead Space'in korku unsurunun azalmadığını düşünüyorum. Oyun hala köklerine bağlı fakat bu kez insanlar oyunu oynarken kendini daha rahat hissedecek." eklemesini yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Korku Çıkış Tarihi: 8 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MGS Delta: Snake Eater Kalite ve Performans Moduna Sahip Olacak 4 Saat önce Dragon Age The Veilguard İçin Yeni Video Aksiyon Sistemine Odaklanıyoır 5 Saat önce The Stone of Madness 2025'in Başlarında Piyasaya Sürülecek 5 Saat önce KILL KNIGHT 3 Ekim'de Konsollar ve PC için Piyasaya Çıkıyor 5 Saat önce Strateji Oyunu Heroes of Might and Magic: Olden Era, PC için Duyuruldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler