Dead Space'in Geliştiricisinden FPS Oyunu

Dead Space 3'te de shooter öğeleri arttı, Visceral Game giderek aksiyon oyunlarına yöneliyor gibi görünüyor
13.01.2013 11:16 Alkan Adakaner


     Bu nesilde en çok satan oyunların FPS'ler olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bir korku oyunu yapmaktansa FPS oyunu yapmak daha karlı gibi görünüyor. Dead Space ve Dante's Inferno'dan tanıdığımız Visceral Games de FPS dünyasına tekrar adım atıyor. Tekrar diyoruz; çünkü Visceral Games daha önce James Bond 007: Agent Under Fire adlı FPS oyununu geliştirmişti.
 
      Geliştirici firmadan yapılan iş ilanı açıklamasında Multiplayer Bölüm Tasarımcısı arandığı ve iş başvuru yapacak olanların sıkı bir FPS düşkünü olması gerektiği vurgulanmış. Anlaşılan FPS dünyasındaki yarışa Visceral (firmanın sahibi Electronic Arts) yeni bir isimle giriş yapıyor.
 
      Visceral Games'in genel olarak iyi kalitede oyunlar geliştirdiğini göz önüne alırsak FPS dünyasında neler yapabileceklerini gerçekten de merak ediyoruz. Yine de işleri pek kolay olmayacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Space 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Visceral Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Korku Çıkış Tarihi: 8 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MGS Delta: Snake Eater Kalite ve Performans Moduna Sahip Olacak 5 Saat önce Dragon Age The Veilguard İçin Yeni Video Aksiyon Sistemine Odaklanıyoır 6 Saat önce The Stone of Madness 2025'in Başlarında Piyasaya Sürülecek 6 Saat önce KILL KNIGHT 3 Ekim'de Konsollar ve PC için Piyasaya Çıkıyor 6 Saat önce Strateji Oyunu Heroes of Might and Magic: Olden Era, PC için Duyuruldu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler