Deus Ex: Mankind Divided'ta Eleştirilen Turuncu Renk Paleti Bulunmayacak

20.11.2015 21:12 Ömür Gencer


       Deus Ex: Human Revolution bir kaç istisna dışında pek çok açıdan oldukça başarılı bir yapım. Oyunun eleştirilen yönlerinden birisi de, eğer yapımı oynadıysanız kesinlikle fark etmişsinizdir, sarı-turuncu tonunda olan renk paleti. Öyle ki, pek çok oyuncu Human Revolution'ın bu renk paleti için "sidik filtresi" (piss filter) terimini kullanmaya başlamıştı. Geliştirici ekip bu durumun devam oyununda yaşanmayacağını açıkladı.
 
      Eidos'tan Jacques-Belletete yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Human Revolution, trans-hümanizmin aydınlanma çağını konu alıyor. Siyah ve altın rengi paletimiz buradan geliyor çünkü bu renk paleti Rönesans çağındaki tabloları çağrıştırıyor. Artık dünya trans-hümanizmden korkmuş durumda. Böylece siyah altın rengi paletimiz de geri adım atıyor. Yeni dünya düzeni daha çok kurumsal feodal düzen kafasında. Yani etkilenilen şeyler orta çağı daha çok anımsatıyor; maviler, griler ve mat kahverengilerle birlikte dünya çok daha az doygun renkte. Deus Ex: Mankind Divided daha az sidik renkli olacak.
 
       Her konuda, detaylara büyük önem veren Eidos'un renk paletini böylesine temaları anlatmak için kullanması gerçekten takdire şayan. Mankind Divided'ın PC, PS4 ve Xbox One için 23 Ağustos 2016'da çıkış yapacağını hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Mankind Divided Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 23 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
KRAFTON, Kısa Formatlı Drama Dizileri İçeren Video Platformu 'Spoon Labs'a Yatırım Yapıyor 1 Saat önce Final Fantasy 16'nın Problemli PC Demosu Güncellendi: Artık Sorunsuz 11 Eylül Elden Ring İçin 1.14 Güncellemesi Yayınlandı: İşte Detaylar 11 Eylül Crimson Desert Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Geldi 11 Eylül The Eternal Life of Goldman'dan Yepyeni Oynanış Videosu 11 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler