Gamescom Açılış Gecesinde Yeni Oyun Duyuruları Yer Alacak

14.08.2024 15:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Ağustos ayının sonunda gerçekleştirilecek olan Gamescom etkinliğine sayılı günler kala açılış gecesi hakkında çeşitli detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise program sunucusu ve yapımcısı Geoff Keighley, X platformunda yayınladığı yeni bir gönderi ile burada yeni oyun duyurularının yapılacağı ve mevcut oyunlar hakkında daha fazla bilgiye sahip olabileceğimizi aktarıyor.
 
Gamescom yılın önemli fuarlarından biri
 
 
 
Daha önce duyurulan ve yer alması beklenen oyunlar arasında Call of Duty: Black Ops 6, Monster Hunter Wilds, Indiana Jones and the Great Circle, Sid Meier's Civilization VII, Marvel Rivals ve Dune Awakening yer alıyor. Bu oyunların dışında daha önce hiç duyulmamış projelerin duyurusunun da yapılacağı vurgulanıyor.
 
Geçtiğimiz süreçte büyük etkinliklerden biri olan Summer Game Fest gerçekleştirildi. Bu etkinlik büyük ölçüde bu yıl piyasaya sürülmesi planlanan oyunlara odaklandı. Gamescom ise bu kapsamda daha farklı bir yapıyı içerecek. Ayrıca 20 Ağustos tarihinde açılış gecesinin gerçekleştirileceğini aktarmakta fayda var.
 
Keighley daha önce yaptığı açıklamada gösteride Dontnod'un Lost Records: Bloom & Rage oyunundan ilk oynanış görüntülerinin ve Warhorse Studios'un Kingdom Come: Deliverance 2 oyunundan yeni bir fragmanın da yer alacağını belirtti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PCIFIC Esports Berlin Yolcusu! 10 Eylül ESL Pro Lig Sezon 20'de A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Eylül PlayStation 5 Pro Duyuruldu: İşte Fiyatı ve Özellikleri 10 Eylül Kızılderililerden İlham Alan As the Leaves Fall Duyuruldu 10 Eylül Hikaye Odaklı Fotoğrafçılık Oyunu FOMOGRAPHY Duyuruldu 10 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler