League of Legends 2024 Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi Finali'nin Adı Belli Oldu!

31.07.2024 12:07 Hamit Can Sayılgan

 
     League of Legends 2024 Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi Finali'nin adı belli oldu. Türkiye Büyük Finali, Papara SuperMassive ile Dark Passage arasında gerçekleşecek!
 
     Dün gerçekleşen Playoff etabı alt tur finalinde Dark Passage rakibi Boostgate Esports'u 3-2 mağlup ederek adını Türkiye Büyük Finali'ne yazdırmayı başardı. 
 
    Grup aşamasının lideri Papara SuperMassive ve ikinci sırada yer alan Boostgate Esports, Playoff etabı üst tur finalinde karşı karşıya geldi. 5 maçlık seri formatında gerçekleşen karşılaşma sonucunda 3-1'lik skorla zafer elde eden ve adını Türkiye Büyük Finali'ne yazdıran takım Papara SuperMassive oldu. Rakibi Dark Passage ise grup aşamasını 5. sırada tamamlamayı başardı ve Playoff etabında Beşiktaş ile eşleşti. Beşiktaş karşısında 3-1 galibiyet elde eden DP, FUT Esports ve Boostgate Esports karşısında da 3-2'lik galibiyet serisini devam ettirerek 2016 yılından sonra yeniden adını Türkiye Büyük Finali'ne yazdırmayı başardı.
 
     2024 Türkiye Büyük Finali, 3 Ağustos Cumartesi günü saat 18:00'da Fuar İzmir'de gerçekleşecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül Yeni Starfield Modu İç Ortam Aydınlatmasını Geliştiriyor 08 Eylül Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 08 Eylül Silent Hill 2 Remake ve Orijinal Sürüm Grafik Karşılaştırma Videosu 08 Eylül Crazy Taxi Remake'ten Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler