Rocksteady: Arkham City'den Hiçbir Şey Kesmedik

Arkham City kalabalık karakter kadrosuyla çok dikkat çekici bir hâle büründü.
07.10.2011 02:27 Levent Polater

 
    Rocksteady, Batman: Arkham City için güzel bir haber verdi. Stüdyo, Arkham City için düşündüğü her şeyi oyuna eklediğini herhangi bir kesilen sahne veya kaldırılan fikirlerin olmadığını söyledi.
 
    Rocsteady'den Sefton Hill “İlk defa oturup bu oyunla ne yapacağımız konusunda konuşmaya başladığımızda masaya tüm fikirlerimizi koyarak en iyi Batman oyununu yaratmak için fikir alışverişi yaptık ve tüm bu fikirler şu anda eksiksiz olarak oyunda. Hiçbir şeyi kaldırmadık."
 
   Hill, bunu başarma konusunda teknik ekibi kutlarken hâyâllerindeki oyunu yaratmanın verdiği heyecan sözlerinden çok belli oluyor.

     Batman: Arkham City, 2 hafta sonra PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkıyor, Wii U sürümü de düşünülmekte.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Batman : Arkham City Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler