Siyah Beyaz Renkleriyle Mouse: P.I. For Hire'dan Yepyeni Oynanış Videosu

17.08.2024 19:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Siyah-beyaz renkleri ile ön plana çıkmaya hazırlanan nişancı aksiyon oyunu Mouse: PI For Hire’dan yepyeni bir oynanış fragmanı yayınlandı. Daha önce Mouse olarak bilinen ancak şimdi farklı bir isimle karşımıza çıkan oyun, çizgi film tarzı grafiklere ve sanatsal içeriğe sahip durumda.
 
Nostalji hissiyatı yaşatacak bir yapım 
 
 
 
Dikkat çekici sanat tarzı ile ön plana çıkan Mouse: PI For Hire, nostalji hissiyatını bizlere yaşatmayı hedefliyor ve 1930'larda ortaya çıkan çizgi film karakterlerini bünyesinde barındırıyor. Karanlık bir havaya sahip olacağı belirtilen oyun, tamamen tek oyunculu bir hikaye içeriğiyle karşımıza çıkmaya hazırlanırken aynı zamanda yolsuzluklarla dolu bir şehirde hayatta kalma mücadelesine atılmamıza olanak tanıyor.
 
Yapım içerisinde özel Dedektif John Mouston'ın rolünü üstleniyor ve burada Revolver, Tommy Gun, Hammer, Carcano ve Dynamite gibi Orta Çağ'ın havalı silahlarını kullanmaya hazırlanabiliyoruz. Sadece düşmanları ortadan kaldırmakla kalmıyor aynı zamanda çözülebilecek gizemlerin ve çeşitli zorlukların üstesinden gelmeye başlıyoruz.
 
Fumi Games tarafından şu anda geliştirilme aşamasında bulunan ve 2025 yılı içerisinde PlaySide tarafından yayınlanacak olan yapım için yayınlanan videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 4 Saat önce Warhammer 40K: Space Marine 2'nin İki Milyon Sattığı Açıklandı 6 Saat önce Satisfactory Tam Sürüme Kavuştu 7 Saat önce Doomsday: Last Survivors ve Metal Slug 3 Yürüyen Ölüleri Alt Etmek İçin Bir Araya Geldi 8 Saat önce PCIFIC Esports Berlin Yolcusu! 10 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler