Star Wars Eclipse Baş Yazarı Quantic Dream'den Ayrıldı

18.08.2024 14:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Yaklaşık üç yıl önce duyurulmasından bu yana pek fazla detaya sahip olamadığımız Star Wars Eclipse içerisinde yeni bir değişiklik söz konusu. Açıklanan detaylara göre oyunun baş yazarı Adam Williams şu anda ekipten ayrılmış durumda.
 
Star Wars Eclipse ne zaman çıkacak?
 
 
 
Quantic Dream stüdyosu tarafından geliştirilme aşamasında olan Star Wars Eclipse bildiğiniz üzere sinematik ve hikaye tabanlı bir yapıyı içeriyor. Hikaye anlatımına oldukça önem veren ve yapacağımız seçimlerle gidişata yön verebileceğimiz oyun için bu durum elbette oldukça üzücü. Çünkü bu tarz oyunlarda böyle bir değişikliğin söz konusu olması hikaye kapsamında bazı değişikliklerin olabileceği anlamına geliyor. Bu da projenin uzamasına sebep olabiliyor.
 
Williams, yayınladığı yeni bir gönderi ile Quantic Dream ekibi ile geçirdiği 10 yılın oldukça verimli geçtiğini ve çok yetenekli geliştiricilerle tanıştığını söyledi. Aynı zamanda yeni bir stüdyo kurmak için ekipten ayrıldığını belirtti.
 
Aralık 2021 yılında duyurulan Star Wars Eclipse için şu anda arka planda çalışmalar devam ediyor. Yaklaşık bir buçuk yıldır tam geliştirme aşamasında olduğu ancak hala oynanabilir bir sürümün yer almadığı bildiriliyor. Raporlarda oyunun 2027 veya 2028'e kadar çıkmayacağı belirtiliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 16'nın Problemli PC Demosu Güncellendi: Artık Sorunsuz 11 Eylül Elden Ring İçin 1.14 Güncellemesi Yayınlandı: İşte Detaylar 11 Eylül Crimson Desert Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Geldi 11 Eylül The Eternal Life of Goldman'dan Yepyeni Oynanış Videosu 11 Eylül PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 11 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler