Super Mario 3D Land için Yeni Oynanış Videosu

Super Mario 3D Land, 3DS kullanıcıları tarafından heyecanla bekleniyor
06.10.2011 22:37 Alkan Adakaner

 
      Mario'nun platform oyunlarının yüksek kalitesi bütün oyun dünyası tarafından kabul ediliyor. Zaten Super Mario Galaxy'nin puan ortalamasına baktığımızda bunu anlamamız mümkün. Nintendo ise hiç bir zaman bizi hayal kırıklığına uğratmadı, 3DS'te de uğratmayacak gibi görünüyor.
 
      3DS için hazırlanan Super Mario 3D Land'in yeni videosu da ümitlerimizi artırıyor. Super Mario Galaxy'nin oynanış dinamiklerini alan 3DS'teki bu yeni maceramız 3D ve 2D düzlemde oynanış dinamiklerine sahip olacak.
 
       Grafiksel olarak 3DS için yeterli seviyede görünen oyunumuz klasik Super Mario Bros oyunlarına da gönderme yapıyor. Bazen serinin ilk oyunlarını oynuyormuş gibi hissedebileceğiz. Aşağıda oyunun yeni videosunu izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario 3D Land Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 3 Saat önce Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 4 Saat önce Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 6 Saat önce Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler