The Legend of Zelda: Majora's Mask'ın Hayran Yapımı HD Sürümü için Yeni Bir Video Yayınlandı

04.08.2014 13:36 Ömür Gencer


      The Legend of Zelda serisinin ilk oyunları sunduğu derin hikaye ve eğlenceli oynanışı ile günümüzde bile oynanmaya devam ediyor. Pablo Belmonte ve Paco Martinez adında iki oyuncu The Legend of Zelda: Majora's Mask'ın HD sürümü için 2012 yılında bir video yayınlamış ve çoğu oyuncuyu etkilemişti. Uzun süre ses çıkmayan bu proje için dün yeni bir video daha yayınlandı.
 
       Yayınlanan yeni videoda oyunun günümüz görselleriyle oldukça etkileyici olduğunu görebiliyoruz. Ne yazık ki oyunun bu sürümünün oynanabilir olarak sunulacağına dair hiçbir bilgi yok. Martinez ve Belmonte, amaçlarının ticari olmadığını ve sürümü The Legend of Zelda: Majora's Mask'ın HD sürümünü Nintendo'ya sunmak istediklerini belirtiyor. Umarız ki bu iki yapımcı beklediği desteği Nintendo'dan alabilir. Bahsettiğimiz videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: 3DS Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler